WIMPEREXTENSIONS

Met wimperextensions kun je de natuurlijke wimperharen verlengen en verdikken, om daarmee een mooiere oogopslag te creëren.

De wimperextensions van het merk Lash eXtend zijn gemaakt van synthetische materialen met een hoge kwaliteit. Wat speciaal is aan deze wimperextensions is dat ze zijn afgewerkt met een zijde coating.

De extensions zijn zijdezacht, een natuurlijk set wimperextensions voel je niet zitten!

Hoe worden ze bevestigd?
De extensions worden op een eigen wimper geplaatst. Wimperextensions worden met een minimale hoeveelheid lijm, speciaal ontwikkeld voor wimperextensions, geplaatst.

WAT PAST ER BIJ JOU?

Je kunt kiezen uit een set one by ons wimperextensions of een volume set. Ook zijn wimperextensions te verkrijgen in diverse krulsoorten, lengtes en diktes. Kijkend naar de vorm van je ogen geven wij advies wat er het beste bij je zou kunnen passen.

Krulsoort
Wij maak gebruik van de ‘C’ en ‘D’ krul.
De C-krul is een mooie krul, net iets meer dan je eigen wimpers.
De D-krul is een heftigere krul, maar voor veel mensen wel favoriet! Deze krul is niet ideaal voor ‘bollere ogen’, dit wordt hiermee namelijk geaccentueerd.

Lengte
Bij de lengte kijken wij naast de vorm van je ogen, ook naar de kwaliteit van je eigen wimpers en welke look jij wilt creëren. We gebruiken wimpers in lengtes van 6mm t/m 14 mm. Door de lengtes in verschillende volgordes te plaatsen, worden er verschillende looks gecreëerd. Bij een waaier is dit bijvoorbeeld oplopend.

Dikte

De dikte ligt aan de kwaliteit van je eigen wimpers, maar wij adviseer bij de One by one techniek een dikte van 0.15 mm. Dit geeft altijd een mooi en natuurlijk effect.

Toch liever een wat extremere look? Dan kunnen we ook voor de 0.20 mm gaan. Hiervoor moeten je eigen wimpers wel van goede kwaliteit zijn.

De wimpers die wij zet zijn zwart van kleur.

Laat het ons gerust weten wanneer je speciale verzoeken hebt. We probeer aan ieders wensen te voldoen!

ONE BY ONE 

Hierbij wordt op elke volwassen wimper een extension geplaatst.
De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur. Het bijvullen duurt een uur. We kijk namelijk alle wimpers goed na en verwijder deze als ze niet goed meer zitten.

VOLUME

Hierbij worden op elke volwassen wimper 2 tot 6 extensions geplaatst. De extensions die wij hier voor gebruik zijn dikte 0.07 mm en 0.03 mm, anders wordt het te zwaar voor de eigen wimpers.

De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur. Het bijvullen duurt 1 uur tot 1,5 uur. Alle wimpers worden namelijk goed nagekeken en verwijderd als deze niet goed meer zitten.

VOOR DE BEHANDELING

Het is van belang dat je zonder oog make-up op uw afspraak komt.wij hebben zelf prima middelen om het er af te halen, maar er is gebleken dat dit net voor een behandeling niet gunstig is voor de hechting van de wimperextensions. Deze zullen dan in bijna alle gevallen sneller uitvallen dan normaal.

NAZORG

Het is voor het uitharden en hechten van de lijm van belang dat extensions de eerste 24 uur niet nat worden

Na het douchen de wimpers voorzichtig droog deppen. Nooit wrijven, hierdoor breken de wimpers!

Niet trekken aan de wimpers. Dit gaat ten koste van uw eigen wimper.

Niet wrijven in de ogen. Hierdoor breken ook uw eigen wimpers af.

Het verwijderen van wimpers altijd in een salon laten doen.

De producten die je rond en op je ogen gebruikt moeten op waterbasis zijn. Producten die olie bevatten kunnen zorgen dat de extensions losraken.

Met extensions kunt u geen watjes gebruiken. Deze pluizen aan de wimper vast.

Je krijgt een welkomstpakket mee bij de eerste afspraak  Hierin zit o.a.een wimperborsteltje. Hiermee kunt u iedere ochtend èn na het douchen, de wimpers uit elkaar kammen.

WIMPEREXTENSIONS BIJVULLEN

Eigen wimpers vallen uit door hun eigen groeicyclus, waardoor de extensions dus ook uitvallen.
Hierdoor zullen de wimpers gemiddeld met 3 weken weer bijgevuld moeten worden.

WIMPEREXTENSIONS VERWIJDEREN

Dit moet je altijd in een salon laten doen en hiervoor bent je dus ook bij ons aan het juiste adres. Met een speciale gel-remover laten wij de lijm oplossen en kan hierna je wimperextensions verwijderen.

WANNEER KUNT U GEEN WIMPEREXTENSIONS GEBRUIKEN?

Als u een allergische reactie op de lijm heeft, kunt u beter geen wimperextensions nemen.

Bij kanker kunt u tijdens de behandelingen (chemo en bestraling) geen extensions nemen. Pas een jaar na de behandelingen kunnen er weer extensions worden geplaatst, omdat je weerstand weer op peil moet zijn.

Bij Alopecia (extreme haaruitval). Het aantal eigen wimpers zal hoogstwaarschijnlijk onder het minimum zitten.

Bij eczeem in het gezicht raden wij wimperextensions af, omdat de huid allergie- en ontstekingsgevoelig is.

Bij Blefaritis, oftewel oogrand ontsteking. Hierbij kunnen wij geen wimpers zetten.

Zijn uw ogen recent gelaserd, dan hanteren wij een wachttijd van 3 maanden zodat je ogen weer zijn genezen.

Bij een ooglidcorrectie is de wachttijd 6 maanden.

IS HET SLECHT VOOR MIJN EIGEN WIMPERS?

Als je niet aan je wimpers zit en kiest voor een wimper die bij jou eigen wimper past (niet te lang en niet te dik) zullen je eigen wimpers niet veranderen.

Over de juiste extension geven wij je natuurlijk advies.

Zit je aan de wimpers, dan zullen de eigen wimpers afbreken. Kiest je voor te zware wimpers, dan zullen je eigen wimpers sneller uit vallen.

Zijn je wimpers toch beschadigd, dan zullen deze weer aangroeien door de natuurlijk groeicyclus van de wimpers. Dit duurt ongeveer 6 tot 8 weken.